Villa Bordeaux

Vurderet 9.5 i 20 anmeldelser. 4 værelser.

★★★★★

Villa Bordeaux er et 5-stjernet luksuriøst boutique-hotel i Fira som ligger i udkanten af calderaen, 200 m fra det arkæologiske museum i Thera. Der er luksuriøs indkvartering med infinity-pool samt panoramaudsigt og uhindret udsigt til havet og calderaen. Villa Bordeaux har indkvartering med aircondition og gratis wi-fi.

De moderne indrettede suiter har opholdsområde, balkon samt fladskærms-tv med satellitkanaler og dvd-afspiller. Der er desuden eget badeværelse med gratis toiletartikler og bidet. Der er også terrasse med havudsigt. Nogle af ferieboligerne har desuden separat opholdsområde og dyb pool med udsigt over havet.

Restauranten La Colline ligger i en fremtrædende historisk bygning og har en fransk chefkok som er blevet tildelt en Michelin-stjerne. Stedet serverer amerikansk morgenmad dagligt. Stedets restaurant har udsigt over calderaen og de vulkanske øer og byder på forskellige spisemuligheder, herunder græske og franske retter samt grillretter. Du kan bestille drikkevarer i baren.

Villaen har udendørs infinity-pool med liggestole. Du kan slappe af på stedets solterrasse. Der er desuden et klaverværelse.

Villa Bordeaux kan arrangere bådture til nærliggende øer og private daglige sejlture. Du kan gratis låne en bærbar computer og iPod i receptionen.

Megaro Gyzi ligger 200 m fra Villa Bordeaux, og den centrale rutebilstation ligger 3 minutters gang derfra. Santorini (Thira) Lufthavn og havnen i Athinios ligger 8 km fra overnatningsstedet.

Ledte værelser

2 guests

Værelser

Voksne

Børn

Anbefalinger i nærheden

En guide til gode steder i nærheden af Villa Bordeaux

  1. Argo Restaurant

    38 m fra hotellet
    Φηρά

  2. Porto Carra Café

    73 m fra hotellet
    Φηρά

  3. Casablanca Soul

    74 m fra hotellet
    Φηρά

  4. Kira Thira Jazz Bar

    76 m fra hotellet
    Φηρά

  5. V Lounge

    120 m fra hotellet
    Φηρά

  6. Svoronos (Σβορώνος)

    141 m fra hotellet
    Φηρά

  7. Pelican Kipos (Pelican Κήπος)

    171 m fra hotellet
    Φηρά

  8. PK Cocktail Bar

    171 m fra hotellet
    Φηρά

  9. Esperisma Bar - Restaurant

    200 m fra hotellet
    Fira

  10. Lucky's Souvlakis

    203 m fra hotellet
    Φηρά

  11. Irini Cafe (Καφέ της Ειρήνης)

    359 m fra hotellet
    Φηρά

  12. Galini Café

    0.7 km fra hotellet
    Φηροστεφάνι